Літом все більше часу хочеться проводити на природі. Насолоджуватися теплом, сонцем, свіжим повітрям. В Острозькій громаді є багато місць, які відповідають цьому запиту. Одне з таких – зелена садиба «Райський закуток» в селі Ілляшівка. Ідеальне місце, щоб відпочити на природі, подалі від міського шуму.

Садиба “Райський закуток” належить Володимиру та Катерині Романюкам, які вже не перший рік займаються зеленим туризмом.

Вони надають до ваших послуг комфортний будиночок на 6 місць. В садибі є ванна кімната з душем та туалет. Зовсім поряд знаходиться ставочок, де можна порибалити, або навіть трохи скупатися спекотного дня. Для вашої зручності, поряд є альтанка, переодягальня з дикого винограду (а за сумісництвом фотозона), дитячий майданчик, гойдалка, лежанка та все щоб зробити ваш відпочинок приємним.

І все це просто посеред неймовірної, навіть трохи дикої, природи навколо. Адже зовсім поряд знаходиться Дермансько-Острозький національний природний парк. Можна спостерігати різноманітних птахів, а неподалік з садибою іноді прогулюються дикі кози. Між іншим, за спостереженням місцевих мешканців, в навколишніх селах, оселяється дуже багато лелек. А ці птахи точно обирають хороші місця.

А ще в садибі є просто величезна бібліотека. Тож якщо для вас відпочинок це час проведений в тиші з  книгою, то це місце точно для вас!

Якщо ж ви полюбляєте більш активний відпочинок, то це місце гарно підійде для тих, хто любить піший туризм та велотуризм. Легко можна втрати лік часу, гуляючи там і милуючись чарівними краєвидами. Або ж наїздити не один десяток кілометрів по веломаршрутах та подихати свіжим лісовим повітрям. А після довгого походу чи поїздки відпочити в лазні та випити ароматного чаю, який готується на 9 травах. А от яких саме – секрет пана Володимира.

Якщо ви хочете відпочити та не готувати хоча б кілька днів, є можливість замовити харчування. Пані Катерина готує смачнющі страви української кухні, зокрема, найсмачніший куліш, який вам будь-коли доводилося куштувати. І особлива родзинка – крафтові сири і до того ж, з різноманітними соусами. А пан Володимир, має величезну колекцію молотків та різних інструментів, про які з захопленням розповідає всім охочим. І ще й майструє в садибі все своїми руками!

«Райський закуток» – це чудове місце щоб провести свої вихідні та насолодитися спокійними, теплими літніми днями, природою поряд та різноманітними смаколиками місцевого виробництва! А ціна за все це вас приємно здивує.

Контакти: с. Ілляшівка, вул. Андрєєва, 78

Телефон: 098 223 00 77

А тут можна замовити крафтовий сир: https://www.facebook.com/groups/1718086288456533/

Текст та фото – Ірина Манько